Values – more than beautiful

Værdier

Esther – more than beautiful er  inspireret af Dronning Esther,
Hun var mere end smuk. Hun var betydningsfuld, stærk, værdifuld, intelligent, handlekraftig, enestående og meget mere.

Som kvinde er du meget mere end skønhedsbranchens ofte fuldstændigt umulige idealer. Som kvinde er du mere end smuk. Du har en rolle at spille – over for dig selv og over for andre.

Esther – more than beautiful tilbyder produkter, som beskytter, plejer og genopbygger huden.

Produktværdier

I Esther – more than beautiful lægger vi vægt på kvalitet, troværdighed og enkelthed. Det betyder bl.a. at vi har designet en hudplejeserie, der kun bygger på højkvalitetsråvarer – råvarer, som har være kendt for deres unikke egenskaber til hudpleje siden oldtiden. Det betyder, at vi bruger rene olier og voks til at lave en hudplejeserie, der beskytter, blødgører og genopbygger huden. Ingredienserne er udvalgt pga. deres særlige egenskaber, men også ud fra et enkelthedsprincip. Derfor er der kun få og naturlige råvarer i vores produkter.

Det betyder at vi
– ikke justerer farve med pigmenter eller farvestof
– ikke tilsætter blødgørere eller andre stoffer blot for at ændre produktets konsistens
– ikke tilsætter perfume eller konserveringsmidler som f.eks. parabener eller lignende

Råvarer

Vores filosofi omkring vores produkter er at lade råvarene arbejde. Vi har udvalgt gode, naturlige og virksomme råvarer, som igennem lang tid har været anerkendt for deres gode egenskaber til hudpleje. Vi kombinerer de forskellige olier på en måde, der giver et eksklusivt og virksomt produkt.

Så vidt muligt har vi valgt økologiske olier, og vi køber vores råvarer igennem en leverandør, som lægger vægt på bæredygtighed og socialt ansvar.

Produktserien

Esther – more than beautiful er en serie med produkter der
beskytter huden mod vind og vejr
plejer og genskaber glød og fugtbalance
genopbygger skadet hud – f.eks. “vinterhud”

Esther – more than beautiful er mere end blot hudplejeprodukter. Det er også undervisning og inspiration med Dronning Esther som forbillede.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail