Råvarer og produktserien

Vores filosofi omkring vores produkter er at lade råvarene arbejde. Vi har udvalgt gode, naturlige og virksomme råvarer, som igennem lang tid har været anerkendt for deres gode egenskaber til hudpleje. Vi kombinerer de forskellige olier på en måde, der giver et eksklusivt og virksomt produkt.

Vi har valgt nogle olier, som er beskyttende men samtidigt hurtigt bliver optaget i huden.

Så vidt muligt har vi valgt økologiske olier og vi køber vores råvarer igennem en leverandør, som lægger vægt på bæredygtighed og socialt ansvar.

 

Jojoba-olie:

Jojoba-olie er udtrukket af en ørkenbusks frø og brugt af bl.a. aztekerne i kosmetiske og medicinske sammenhæng. Olien har anti-inflammatoriske egenskaber og reducerer hudens fugttab. Den er anerkendt for sine blødgørende, fugtende og nærende egenskaber. Jojoba-olie bliver også brugt til at rense huden, til at forebygge urenheder, i psoriasisbehandling, til opheling af beskadiget hud og behandling af solskader.

jojoba
Jojobabusk

 

Flydende sheasmør:

Flydende sheasmør – også kendt som shea olein – er fremstillet fra sheatræets nødder. Sheatræet vokser kun i Sahelområdet i Afrika. Sheasmør er anerkendt for sine kosmetiske egenskaber helt tilbage til Cleopatra og oldtidens Egypten. Det er ikke usandsynligt, at Dronning Esther netop brugte sheasmør.

Sheasmør er kendt for sine beskyttende evner og bliver brugt til at gøre huden blød, øge elasticiteten og fremskynde regeneration af huden. Flydende sheasmør er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber og bliver brugt til følsom eller skadet hud.

shea
Sheanødder

Bivoks:
Bivoks er blevet brugt til kosmetisk og medicinsk behandling helt tilbage til oldtidens Egypten. Det er kendt for sine beskyttende egenskaber. Det hjælper huden til at holde på sin naturlige fugt og har antibakterielle egenskaber. Bivoks bliver også brugt til behandling af tør hud, eksem og genoprettelse af skadet hud.

Mandelolie:
Mandeltræet kommer oprindeligt fra det centrale Asien og bliver i dag bl.a. dyrket i området omkring Middelhavet. Det er kendt for sine evner til at gøre huden blød, fleksibel og give glød. Mandelolie har genoprettende og fugtende egenskaber og er særlig god til tør og følsom hud.

sweet almond
Mandeltræ

Arganolie:
Arganolie er udtrukket fra nødderne fra argantræet, som udelukende vokser i det sydvestlige Marokko. Olien har rensende egenskaber, gør huden blød og mere fleksibel, og giver den en øget glød. Arganolie er kendt for at styrke huden og give den en naturlige balance.

argan
Argantræet

Solsikkeolie:
Solsikkeolie er udtrukket fra solsikkekerner. Solsikken er en af de tidligste afgrøder, som indianerne dyrkede. Solsikkeolie er god til at beskytte huden mod urenheder uden at blokere hudens porer. Den er en antioxidant og har antibakterielle egenskaber. Solsikkeolier virker til at gøre huden blød, mere fleksibel og har gode regenerative egenskaber.

sunflower
Solsikker
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail